dimarts, 6 de novembre del 2012

Scratch

Bon dia!

Avui hem descobert una eina per poder crear i, sobretot, perquè en un futur els nostres alumnes puguin ser capaços de crear: l'Scratch.

Què és l'Scratch?




L'Scratch és un programa que ens permet crear jocs, petites històries, música... i compartir-ho a la web perquè els usuaris que vulguin en puguin fer ús.





Per tal de poder treballar amb l'Scratch el primer que cal que fer és registrar-se a la seva web. Cal fer-ho perquè així tots els nostres projectes s'aniran guardant junts. Després podem crear un nou projecte per tal de crear, per exemple, el nostre joc.
Un cop començat el projecte cal donar una sèrie d'instruccions per tal de que quan la gent hi jugui els dibuixos que hem triat es moguin sota unes directrius o unes altres. En el projecte que em fet nosaltres a classe hem creat un joc i ara us presentaré el meu:


Scratch Project

El joc consisteix en que dues persones fan carreres amb els cotxes que apareixen a la pantalla per tal de ser els primers en arribar a la meta. Amb aquest objectiu cada persona controla els cotxes amb unes tecles diferents i, sense tocar les parets que els farien tornar al principi, han d'arribar a la línia vermella final.
Si voleu jugar només cal fer click aquí.

L'Scratch ajudarà als nostres alumnes, no només a millorar el seu domini de les diferents aplicacions, sinó a desenvolupar la seva imaginació i les seves ganes de voler crear projectes nous.




Ens veiem aviat!
Sara

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada