dissabte, 1 de desembre del 2012

Windows Movie Maker i Prezi

Bon dia!

Avui us presentaré dues eines que crec que podran ser molt útils i importants al llarg de la carrera i també de la nostra vida com a mestres.

Windows Movie Maker


El Windows Movie Maker és una eina que ja coneixia però he pogut aprofundir en les seves utilitats. Fins ara, jo només el feia servir per fer muntatges de fotografies però he pogut descobrir que té moltes altres qualitats.

Gràcies a aquesta eina he pogut retallar vídeos per tal d'inserir-los en un presentació i no haver de buscar el minut corresponent durant l'exposició o he estat capaç de superposar música i vídeo per tal de poder fer un muntatge quan ha estat necessari.



Prezi

El prezi, sota el meu punt de vista, ha estat un dels grans descobriments d'aquesta assignatura. Fins ara, totes les presentacions les feiem amb Power Point i, encara que depenent de la presentació es pot seguir utilitzant, el Prezi fa que les exposicions tinguin un suport molt més visual.

Quan comencem un nou Prezi ens apareix una imatge com aquesta:



Aquí, hem de triar una plantilla predeterminada o més abaix tenim la opció de crear un Prezi nou. Si triem qualsevol de les plantilles (que hi ha de molt variades i originals) el treball següent només consisteix en anar omplint les diferents vinyetes per tal de que quedin amb el resultat que nosaltres volem.

El Prezi que vam fer servir l'Elisabet Cordomí i jo per l'exposició d'identitat i territori de les assignatures de GITIC i COED és un bon exemple de la combinació de les dues eines que us acabo d'explicar. Per una banda vam fer servir el Prezi com a suport de la nostra exposició i també vam fer servir el Windows Movie Maker per inserir uns vídeos que prèviament havíem retallat de dues pel·lícules diferents.




Espero que vosaltres també pogueu fer servir aquestes eines tan útils per tal de millorar la qualitat de les vostres presentacions.

Fins aviat!

Sara

1 comentari:

  1. Sara molt bona entrada. S'enten d'una forma molt clara l'utilitat i com fer-les servir aquestes dues eines.

    ResponElimina